Història

L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià ha estat creada amb honor al difunt jugador de futbol Jordi Pitarque Ceprià, que ens va deixar, el passat 6 de Setembre de 2010, a causa de vàries aturades cardio-respiratòries.

En Jordi Pitarque Ceprià va nèixer, l'11 de Juny de 1987, a la localitat de l'Ampolla. Els seus pares, Josep Lluís Pitarque Balagué i Rosa Ceprià Marco, juntament amb el seu germà, Daniel Pitarque Ceprià, han estat el seu recolzament durant la seva trajectòria esportiva. Va iniciar els seus primers passos amb el seu equip natal, el C.F.Ampolla, a les categories de Pre-Benjamí i Benjamí. Fins arribar al juvenil va passar per la U.E. Jesús i Maria, l'Escola Esportiva Ebre, i el C.D. Tortosa. Els últims anys de futbol base els va jugar amb el Nàstic de Tarragona on va acabar de formar-se com a jugador. La Pobla de Mafumet fóu el seu primer equip professional on va jugar durant dos any a la Tercera Divisió Catalana. Buscant disputar un major nombre de minuts jugats, va fitxar pel C.F.Amposta, on durant un any va quallar una magnífica actuació. Fruit d'això, va despertar l'interès de grans equips de Segona Divisió B i de lligues estrangeres, finalment però, va acabar jugant amb el Reus Deportiu on va poder lluitar per l'ascens a Segona Divisió B i per la Copa del Rey, fins que el passat dia 6 de Setembre de 2010, en un dia negre pel futbol català, ens va deixar.

L'Associació ha estat fundada, el 11 de Febrer de 2010, per 28 amics de Jordi, amb l'objectiu de lluitar per solucionar els problemes cardiovasculars que afecten als esportistes professionals i que poden arribar a provocar "morts sobtades". Amb aquest objectiu, l'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià, realitzarà diferents activitats relacionades amb el món de l'esport i es basarà amb tres trets característics bàsics: L'esport, els nens i el cor.