diumenge, 7 de setembre del 2014

CE Santes Creus, UE Rapitenca i CEF Sant Pere I Sant Pau, classificats per a la Fase Final del IV Torneig Jordi Pitarque


El IV Torneig Jordi Pitarque Ceprià ja té la llista definitva de participants a la seva Fase Final, després que aquest dissabte 6 de setembre s'hagi celebrat la Fase Prèvia entre 24 equips de les Terres de l'Ebre i Tarragona a l'Estadi Municipal de l'Ampolla. En una jornada de futbol i nens, que s'ha celebrat dins d'un ambient festiu i sota una gran expectació, el CE Santes Creus, la UE Rapitenca i el CEF Sant Pere i Sant Pau han resultat guanyadors de les tres finals disputades davant EF Escola Valls, UD Salou i Cambrils UCE respectivament, i després de quedar líders dels seus respectius grups.

Ara, el proper dissabte 13 de setembre tindrà lloc la Fase Final del Torneig, que comptarà amb la presència de 16 equips de categoría aleví de primer nivell. Així, participaran el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Valencia FC i el Villarreal CF, a més dels equips que van marcar la trajectòria esportiva de Jordi, com el Reus, el Nàstic i la Pobla de Mafumet. A aquests, se'ls sumaran l'Atlètic Segre, la Damm, el Cornellà, el Benicarló i el CF Control i Passe de Vinaròs; els tres procedents de la fase prèvia i l'Ampolla que, com a equip amfitrió, jugarà directament la fase. La jornada de dissabte començarà a les 9h a l'Estadi Municipal de l'Ampolla amb unlligueta de grups. Els millors de cada grup passaran a quarts de final, després els vencedors a semifinals I d'aquí a la gran final.

A destacar que, durant tota la jornada de la Fase Prèvia, s'han recaptat diners per La Marató de TV3, destinada aquest any a la investigació de les malalties cardiovasculars, remarcant així la vessant solidària de l'Associació, del Torneig i de tots els assistents. Amb aquest IV Torneig Jordi Pitarque Ceprià, l'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià continua amb la seva tasca de mantenir viva la flama de Jordi Pitarque, unint les seves dues grans passions: el futbol i els nens.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada