dimecres, 18 de maig del 2011

Neix l'Associació Jordi Pitarque Ceprià

L’agrupació, que es va presentar a l’Ampolla el passat diumenge 8 de maig, coincidint amb la diada de l’Ostró, promourà la celebració d’un torneig aleví durant el mes de setembre.

El passat 6 de setembre, el jugador del Reus Deportiu, natural de l’Ampolla, Jordi Pitarque Ceprià, va morir després de repetides aturades cardíaques a l’edat de 23 anys. Ara els seus amics, un total de 28, busquen homenatjar la seva figura amb la creació de l’Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià.

Aquesta associació esportiva pretén recordar una persona tan carismàtica com fou Jordi Pitarque i neix amb la intenció de celebrar cada any, a principis de setembre, un torneig de categoria aleví, per tal d’unir en un mateix esdeveniment les dos grans passions de Jordi Pitarque: el futbol i els xiquets.

L’Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià s’ha creat a més, per contribuir amb el Centre d’Investigacions Cardiovasculars de Barcelona. L’objectiu és clar: que cap situació semblant a la de Jordi Pitarque torni a succeir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada