divendres, 17 d’agost del 2012

L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià dóna 4000€ al CSIC-ICCC i un desfibril·lador al CEIP Mediterrani











                                                                                                                                                         Durant la presentació del II Torneig de Futbol Jordi Pitarque Ceprià ahir, a l'Ajuntament de l'Ampolla, l'Associació Esportiva Jordi Pitarque va demostrar que segueix treballant en la seva línea socio-sanitària i va realitzar dos donatius, sorgits de les quotes anuals dels socis i sòcies, per tal d'evitar que una mort sobtada com la de Jordi Pitarque torni a passar mai més.

El principal donatiu, fruit de la col·laboració de l'Associació amb el centre d'investigació cardiovascular CSIC-ICCC, va consistir en la donació de 4000€ a aquest centre per tal de seguir investigant en les malalties de tipus cardiovasculars. El CSIC-ICCC es un centre punter d'investigació de malalties cardiorespiratòries situat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Disposa d'un alt grau de competència internacional i treballa de cara a la millora de la pràctica asssitencial, just el que busca l'Associació Esportiva Jordi Pitarque.


D'altra banda, també va tenir lloc la donació d'un desfibril·lador al CEIP Mediterrani de l'Ampolla, el lloc del poble on es reuneixen més nens i nenes, per tal d'evitar qualsevol mort sobtada durant la pràctica de l'esport. El desfibril·lador és un aparell electrònic portàtil que diagonistica l'aturada cardíaca i la pot tractar a l'instant. Aquest tipus d'aparell permet que persones inexpertes siguin capaces d'utilitzarlo amb èxit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada