divendres, 17 d’agost del 2012

L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià presenta el II Torneig de Futbol Base Jordi Pitarque


El torneig es celebrarà a l'Estadi Municipal de l'Ampolla el proper dissabte, 8 de setembre i comptarà, com a principals atractius, amb la presència de FC Barcelona, RCD Espanyol, Valencia FC i Villarreal CF.
L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià va presentar ahir, en un acte celebrat a l'Ajuntament de l'Ampolla, el II Torneig de Futbol Base en memòria del que va ser jugador del Reus Deportiu. El II Torneig es celebrarà el proper 6 de setembre al Camp Municipal de l'Ampolla i, com a novetat, comptarà aquest any amb la presència de 16 equips, sis més que en la primera edició del Torneig.


D'aquesta manera, en el II Torneig Jordi Pitarque participaran el vigent campió, el FC Barcelona i el sots-campió, el RCD Espanyol; i s'afegiran a aquests un altre Primera, el Valencia CF, a més del Villarreal CF. La resta de participants són el CF Ampolla, el Cambrils Unió, la UE Rapitenca, el CF Pobla de Mafumet, l'Ebre Escola Esportiva, la UE Jesús i Maria, el Nàstic de Tarragona, el CD Tortosa, el Reus Deportiu, el CF Amposta, l'Atlètic Segre i el CFJ Mollerussa, actual campió de la Danone Cup.




Durant la presentació del Torneig, va tenir lloc el sorteig d'enquadraments i els nens representants dels equips participants van extraure les boles que van deixar els quadres de la següent manera: el grup A estarà format per Villarreal, Cambrils Unió, Rapitenca i Ampolla; el grup B per València, Pobla de Mafumet, Ebre Escola Esportiva i Jesús i Maria; el grup C per Barcelona, Nàstic, Tortosa i Mollerussa; i l'últim, el grup D, per Espanyol, Reus, Amposta i Atlètic Segre.


La presentació d'ahir també va comptar amb la presència d'Albert Puig, com a representant del Barça, de Santi Pou, com a representant de l'Espanyol i de Josep Gombau, actual entrenador del Kitchee, com a amic de l'Associació i representant del futbol base de les Terres de l'Ebre. En un petit debat realitzat, tots van destacar la importància del futbol base català en l'esport d'elit i Josep Gombau va voler retre homenatge a la figura de Jordi Pitarque recordant la seva qualitat innata ja des de petit.



A més, durant l'acte, també es va fer entrega a l'Associació d'una camiseta del Chelsea cedida i signada pel jugador d'Ulldecona Oriol Romeu. Amb aquest II Torneig Jordi Pitarque Ceprià, l'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià continua amb la seva tasca de mantenir viva la flama de Jordi Pitarque, unint les seves dues grans passions: el futbol i els nens.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada