divendres, 8 de març del 2013

L'Associació Esportiva Jordi Pitarque presenta les II Jornades de Formació Futbolística



L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Cepria celebrarà des del 25 fins al 28 de març de 2013, de 9:30h a 13h, les II Jornades de Formació Futbolística, destinades a l'aprenentatge de nens i nenes de les categories prebenjamí, benjamí, cadet i infantil. Després de l'èxit de les I Jornades celebrades l'any passat, aquesta vegada seguirem treballant per a que els joves futbolistes aprofundeixin i consolidin els seus coneixements i habilitats en el món del futbol. Cada dia es realitzarà una sessió, les dues primeres teòriques i les altres dues pràctiques, de la mà de tècnics contrastats de les Terres de l'Ebre.


D'aquesta manera el primer dia, el 23 de març, Joel Roig, membre del cos tècnic del Gimnàstic de Tarragona, i Carlos Blanch, professor del Col·legi d'Entrenadors, els introduiran en els conceptes de driblatge i control orientat. L'endemà, els encarregats de parlar sobre recolzament i passada seran Josep Valls, coordinador del centre de tecnificació del FC Barcelona a les Terres de l'Ebre, i Carlos Soler, coordinador del futbol base del CD Tortosa. El tercer dia de les Jornades el tema principal serà la cobertura i el marcatge i els encarregats d'ensenyar als joves futbolistes seran l'exentrenador del CF Amposta, Nando Crespo, el 2n entrenador del CF Pobla de Mafumet, Manel Cazorla, i l'entrenador de porters del CF Amposta Felip Fumadó. Per acabar, l'últim dia es tractarà l'amplitud i la profunditat. Els encarregats de fer-ho seran l'entrenador del futbol base de l'Escola de Futbol Delta de l'Ebre, Carlos Martí, l'entrenador i responsable tècnic de la SCER Ametlla de Mar, Narcís Labòria, i el fisioterapeuta del CD Tortosa, Ramon Gas.

Durant aquests dies també tindran lloc les Jornades Peke Park, adreçades als més petits de la casa, els quals realitzaran múltiples activitats relacionades amb el món del futbol i adaptades a la seva edat. En aquest cas, seran els entrenadors titulats de l'AE Jordi Pitarque els qui donaran les classes a la zona lúdicoesportiva de l'Ampolla de 9:30h a 13h.

L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià continua amb aquestes II Jornades de Formació Futbolística amb la seva tasca solidària i social. L'objectiu és, per damunt de tot de tot, que els més petits de la casa aprenguin sobre futbol divertint-se i com no, seguir recordant la figura de Jordi Pitarque.

Les inscripcions podran realitzar-se a partir del dilluns 11 de març al Centre Cívic de l'Ampolla i a través de correu electrònic a l'adreça associacioesportivajpc7@gmail.com. Les places són limitades.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada