dilluns, 2 de setembre del 2013

Ja queda menys per a la celebració del III Torneig Jordi Pitarque Ceprià!


El III Torneig Jordi Pitarque Ceprià es celebrarà aquest dissabte 7 de setembre al Camp Municipal de l'Ampolla i comptarà amb la presència de 16 equips en categoria aleví.
En el III Torneig Jordi Pitarque participaran el vigent campió, el RCD Espanyol i el sots-campió, el Valencia CF; i s'afegiran a aquests, dos Primeres: el FC Barcelona, tot un clàssic del Torneig, i el Villarreal CF. La resta de participants són el CF Ampolla, el Cambrils Unió, la UE Rapitenca, el CF Pobla de Mafumet, l'Ebre Escola Esportiva, la UE Jesús i Maria, el Nàstic de Tarragona, el CD Tortosa, el Reus Deportiu, el CF Amposta, l'Atlètic Segre i el CFJ Mollerussa.

Durant la presentació del Torneig, va tenir lloc el sorteig d'enquadraments dels equips participants i els grups van quedar distribuïts de la següent manera: el grup A estarà format per Villarreal, Nàstic, Ebre Escola i Jesús i Maria; el grup B per Barcelona, Pobla de Mafumet, Rapitenca i Mollerussa; el grup C per Espanyol, Cambrils Unió, Tortosa i Ampolla; i l'últim, el grup D, per València, Reus, Amposta i Atlètic Segre.


Amb aquest III Torneig Jordi Pitarque Ceprià, l'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià continua amb la seva tasca de mantenir viva la flama de Jordi Pitarque, unint les seves dues grans passions: el futbol i els nens.

Us esperem dissabte al Camp Municipal de l'Ampolla! #sempre7



Podeu seguir la nostra activitat a Twitter i Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada