dimecres, 2 d’abril del 2014

L'Associació Esportiva Jordi Pitarque presenta les III Jornades de Formació


L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià celebrarà des del 14 fins al 17 d'abril de 2014, de 9:30h a 13h, les III Jornades de Formació Futbolística, destinades a l'aprenentatge de nens i nenes de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Després de l'èxit de les anteriors edicions, aquesta vegada seguirem treballant per què tots els joves futbolistes aprofundeixin i consolidin els seus coneixements i habitilitats en el món del futbol. Cada dia es realitzaran unes sessions de la mà de tècnics contrastats de les Terres de l'Ebre.

D'aquesta manera el primer dia, 14 d'abril, Jordi Abella, actual preparador físic del CE Sabadell, i Narcís Labòria, entrenador i responsable tècnic de la SCER Ametlla de Mar, introduiran als nens i nenes assistents als conceptes de recolzament i desmarcatge; i Carlos Blanch, professor del Col·legi d'entrenadors de les Terres de l'Ebre, al de conservació. L'endemà els encarregats de parlar sobre creació i ocupació d'espais i superioritat numèrica seran Gerard Zaragoza, actual entrenador del CF Amposta, i Sergi Domènech, entrenador de l'Infantil A del FC Barcelona. El tercer dia de les Jornades els temes principals seran la cobertura i el marcatge i els encarregats d'ensenyar als joves futbolistes seran Ferran Simó, coordinador de l'Escola de Tecnificació del FC Barcelona a les Terres de l'Ebre, i Guillermo Camarero, exentrenador de l'UE Sant Mateu. Per acabar, l'últim dia es tractarà l'amplitud i la profunditat de la mà de Julià Ruvi, coordinador del CF Amposta, i Eros Esquerre, director de de l'Escola Ebre Essència. L'entrenament de porters anirà a càrrec de Felipe Fumadó, entrenador de porters del CF Amposta. 

Durant aquests dies també tindrà lloc l'Escola de Formació, adreçada als més petits de la casa, els quals realitzaran múltiples activitats relacionades amb el món del futbol i adaptades a la seva edat. En aquest cas, seran els entrenadors titulats de l'AE Jordi Pitarque els qui donaran les classes a la zona lúdicoesportiva de l'Ampolla de 9:30h a 13h.


L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià continua amb aquestes III Jornades de Formació Futbolística amb la seva tasca solidària i social. L'objectiu és, per damunt de tot, que els més petits de la casa aprenguin sobre futbol mentre es diverteixen i, com no, seguir recordant la figura de Jordi Pitarque.


Les inscripcions ja estan en marxa al Centre Cívic de l'Ampolla, i també a través de la nostra adreça de correu electrònic associacioesportivajpc7@gmail.com. Com tots els anys, les places són limitades.



¡Us esperem! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada